به گزارش روابط عمومی بهزیستی شوط؛
هدف از این بازدید، اطمینان از اجرای استانداردهای دسترسی برای معلولین و سالمندان در مراکز بانکی است تا این عزیزان بتوانند بدون نیاز به کمک دیگران و با حفظ کرامت انسانی، امور بانکی خود را به آسانی انجام دهند.
در حاشیه این بازدید، قربان زاده رئیس اداره بهزیستی شوط با تأکید بر اهمیت مسئولیت اجتماعی نهادهای خدماتی، خاطرنشان کرد: «تسهیل دسترسی فیزیکی، نخستین گام در جهت ادغام کامل افراد دارای معلولیت در جامعه است. ما به دنبال این هستیم که هیچ شهروندی در شهر شوط، به دلیل نبود امکانات مناسبسازی، در دسترسی به خدمات بانکی دچار مشکل نشود.»
از سوی دیگر، نماینده فرمانداری نیز بر حمایت کامل دستگاه اجرایی از طرحهای مناسبسازی تأکید کرده و خواستار همکاری حداکثری مدیران بانکها برای تکمیل سریعتر موارد نقص در زیرساختهای دسترسی شد.
در راستای ارتقای سطح دسترسی خدمات برای اقشار آسیبپذیر و توان خواهان جامعه، سه شنبه ۱۰ شهریور، رئیس اداره بهزیستی شهرستان شوط به همراه نماینده فرمانداری در بازدید میدانی، وضعیت مناسبسازی ورودیها و فضای داخلی بانکهای شهر شوط را مورد بررسی قرار دادند.
کد خبر 203632












نظر شما